Munt Bureau

Veelgestelde vragen

1 – Levering


Vraag: Doet Munt Bureau leveringen in het buitenland?


Ja, wij bieden levering in het buitenland aan in alle EU-landen, evenals in Groot-Brittannië, Noorwegen en Zwitserland.


Vraag: Welke Munt Bureau partners gebruikt Munt Bureau om orders te leveren?

Afhankelijk van de grootte van het pakket, gebruiken we ofwel de brievendienst ofwel Colissimo voor Frankrijk. Voor België en Nederland gebruiken we ofwel Colissimo ofwel Bpost. Voor andere landen gebruiken we Colissimo.

Vraag: Wat is de levertijd van mijn bestelling?


De gemiddelde levertijd is 5 werkdagen na ontvangst van uw bestelling. Het kan echter langer duren vanwege de beschikbaarheid van onze voorraden of vanwege problemen met de postdiensten. Alle bestellingen worden gedaan met een tracking service, een twijfel, een vraag, u kunt contact met ons opnemen.

Vraag: Heb je een winkel waar ik je kan ontmoeten?


Nee, we hebben geen winkel waar u ons kunt ontmoeten, we werken uitsluitend per post en via onze online shop. Aan de andere kant organiseren we evenementen zoals de vlooienmarkt van Lille, waar u ons kunt ontmoeten en met ons kunt ruilen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de komende evenementen.


Vraag: Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, wat kan ik doen?


Neem contact op met onze klantenservice, al onze zendingen worden gemaakt met een tracking service, zodat we samen kunnen bepalen of uw pakket verloren gaat, in een relaispunt of tijdens de levering.

2 – Terugkeer & omruiling


Vraag: Ik ben niet helemaal tevreden met mijn munt, kan ik hem teruggeven?


Ja, wij bieden u de mogelijkheid om uw munt binnen 14 dagen na de leveringsdatum te retourneren. Neem direct contact op met onze klantenservice, zij zullen gratis een retourbon uitgeven. Afhankelijk van uw voorkeur bieden wij u een tegoedbon aan die overeenkomt met het bedrag van uw bestelling of een volledige terugbetaling via dezelfde betaalmethode die voor uw bestelling werd gebruikt, wanneer dit niet mogelijk is (voor cheques bijvoorbeeld) zullen wij een SEPA-overschrijving naar uw bankrekening uitvoeren.


Vraag: Ik wil mijn abonnement op mijn collectie beëindigen?


Geen probleem, neem contact met ons op via e-mail of telefoon en wij beëindigen uw abonnement. Indien u dat wenst, kunt u uw laatste zending terugsturen als u deze minder dan 14 dagen geleden heeft ontvangen.

Vraag: Kan ik munten (al dan niet gekocht van Muntbureau) doorverkopen aan Muntbureau?


Het hangt ervan af, we mogen alleen munten kopen die al op onze website te koop zijn. Uiteraard nemen we geen munten terug tegen de verkoopprijs. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres: info@muntbureau.com.


3 – Betaling


Vraag: Kan ik per bankoverschrijving betalen?


U kunt ook betalen door middel van een bankoverschrijving, onze bankgegevens zijn :
IBAN : FR76 14690 00001 53000204985 89 BIC : CMCIFRP1MON
Uw bestelling wordt verzonden zodra uw bankoverschrijving is verzilverd.

Beproef uw geluk...

En misschien win u wel een gratis 2 euromunt !

*Door deel te nemen aan het spel van Munt Bureau, ga ik akkoord met de voorwaarden en bepalingen. Exclusief verzendkosten. Een spin per email.

Uw email :
Ik beproef mijn geluk